Ninsoare
Ninsoare
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, a anunțat cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion, dar și unde va ninge de sărbători.

După ciclonul care a făcut dezastru în țară, în weekend-ul săptămânii trecute, meteorologul Florinela Georgescu a vorbit despre fenomenele la care trebuie să ne așteptăm de sărbători.

În ceea ce privește sărbătorile de iarnă, răspunsul cel mai simplu pe care îl pot da acum este că toate aceste episoade cu precipitații mai spre ninsoare vor favoriza ca măcar în zona de munte să fie strat de zăpadă în acea perioadă. Pentru partea mai joasă, incertitudinea este mult mai mare„, a spus Florinela Georgescu, la antena3.ro.

Potrivit informațiilor deținute în prezent de meteorologi, se speculează ca iarna aceasta se va manifesta cu furie, din a doua jumătate a ei, respectiv după luna ianuarie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ținând cont și de ultimele ierni, de primele estimări sezoniere, fenomenele cele mai severe sunt mai probabile în a doua partea a iernii, nu în decembrie. Sezonul trecut s-a încheiat cu un viscol foarte spectaculos pe data de 4 aprilie în regiunea Moldovei. A fost un strat de zăpadă mai mare ca pe tot parcursul iernii trecute“, a precizat specialistul.

Sursa foto: Pixabay

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.