Etilotest
Etilotest
În cursul zilei de ieri, oamenii legii au identificat doi bărbați care au condus pe străzile din Constanța după ce au consumat alcool.

La data de 13 mai 2023, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care a condus un autoturism, pe strada 1 Mai Vechi, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În data de 13 mai 2023, în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe aleea Umanității, s-a produs un accident rutier, respectiv o tamponare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Umanității, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și a acroșat un autoturism parcat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Astfel, au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru cei doi șoferi.

Foto: IPJ Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.