Aur
Aur
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în perioada următoare, licitații publice pentru vânzarea de obiecte din metale și/sau pietre prețioase. Acestea au un preț cumulat de pornire a licitațiilor de aproape două milioane de lei.

Pentru licitațiile care se vor organiza în București, la sediul ANAF din strada Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, în data de 23 noiembrie 2022, prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei.

Mai jos, vă prezentăm câteva dintre obiectele care vor fi scoase la licitație:
Acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică și în Târgu Jiu și Brașov:

În data de 14 noiembrie 2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Târgu Jiu, strada Siretului, nr. 6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei.

În data de 16 noiembrie 2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Brașov, strada Alexandru Vlahuță, nr. 59, pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei;

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Anunțurile pot fi găsite pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

Încasări de peste 600.000 de lei la bugetul de stat

ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Citește și:

Peste trei kilograme de AUR au fost confiscate de inspectorii ANAF. S-au aplicat sancțiuni de peste 150.000 de euro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.