O femeie originară din Cumpăna, dar crescută în Statele Unite ale Americii, vrea să afle mai multe despre familia ei din România. Tânăra a postat un mesaj către toți cei ce i-au cunoscut bunicii și tatăl, rugându-i sa îi ofere mai multe amănunte despre familia ei din România.

Femeia se numește Vivian Elena. Iată mesajul ei: „Îmi caut familia din Cumpăna, România. Tocmai am aflat că tatăl meu a decedat. Se numea Ion Tudor Mihai, cealaltă fotografie îi înfățișează pe bunicii mei. Dacă l-a cunoscut cineva, personal, pe tata, vă rog să îmi dați mesaj. Aș vrea să aflu mai multe despre el, poate aveți și fotografii. Mai am rude în Cumpăna? Mulțumesc!

Tatăl ei, Ion, precum și un frate al acestuia, au locuit în America, în New York, pentru o perioadă. Tatăl ei a plecat înapoi, în România, iar de atunci fata i-a pierdut urma, ultima discuție pe care a avut-o cu el fiind în 2020.

Elena a terminat Universitatea din Huston, Texas. Este căsătorită și are 40 de ani. A călătorit mult, venind și în România.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Deja, la postarea tinerei, mai mulți locuitori din Cumpăna i-au recunoscut rudele din fotografii, mai ales pe bunici.

Elena este recunoscătoare tuturor celor care i-ai putea da mai multe amănunte despre familia ei din România, pentru a-și cunoaște, mai bine, rădăcinile românești.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.