Grevă în învățământ - mai 2023
Grevă în învățământ - mai 2023
Greva din Educație continuă, transmit liderii de sindicat, după negocierile de vineri, purtate cu reprezentanții Executivului. Sindicaliștilor li s-au oferitofert carduri de 1.500 de lei net, în fiecare an, în luna octombrie, până în anul 2027, plus creșteri de salarii de la începutul anului 2024.

Reprezentanților principatelor sindicate din învățământ li s-au oferit, la negocierile de vineri, carduri de 1.500 de lei net, în fiecare an, în luna octombrie, până în anul 2027, plus creșteri de salarii de la începutul anului 2024.

„Prefer să negociem mai mult și să găsim înțelegere și rezonabilitate din partea celor cu care discutăm în interesul angajaților din învăvământ. Lăsăm colegii să hotărască. Ei vor stabili foarte clar, după ce îi vom informa, dacă ce a rezultat în urma discuțiilor se ridică la înălțimea așteptărilor lor„, a declarat, după negocieri, Marius Nistor, președintele FSE Alma Mater.

Liderul FSLI, Simion Hăncescu, a afirmat că oferta Executivului mai cuprinde o majorare, începând cu 1 ianuarie 2024, de 45% din diferența din maximum din grilă și salariile de la 1 iunie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Președintele Federației Naționale a Părinților, despre greva cadrelor didactice: „Copiii devin monedă de negociere”

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.