Jandarmeria Mobilă Constanța
Jandarmeria Mobilă Constanța
Mâine, de la ora 16:30, pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” din Ovidiu va începe Play-Off-ul din cadrul Superligii de fotbal pentru FCV Farul Constanța care va juca împotriva echipei ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor acționa pentru prevenirea apariției unor evenimente care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică în zona stadionului.

Având în vedere interesul crescut al suporterilor pentru acest meci, pentru a evita ambuteiaje și a timpilor mari de așteptare la porțile de acces, Jandarmeria Mobilă Constanța reamintește că, accesul în stadion se realizează începând cu ora 14:00.

Legislația în vigoare interzice următoarele:
  • Accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;
  • Deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;
  • Aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

„Participanții au obligația de a respecta măsurile stabilite de către organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Mobile Constanța.

Foto: Facebook Jandarmeria Mobilă Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.