Incendiu de amploare la terasa unei gospodării
Incendiu de amploare la terasa unei gospodării
Astăzi, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu care se manifesta la terasa unei gospodării din localitatea Măcin, județul Tulcea.

Către locul intervenției, s-au deplasat de urgență 2 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin, formate dintr-un ofițer și 8 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere și două echipaje SAJ.

La sosirea pompierilor, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum la o terasă, care era lipită de casa de locuit.

Din cauza faptului că pe terasă era depozitat și un butoi cu alcool, focul s-a extins cu repeziciune la casă și la o anexă. În sprijin, au fost solicitate alte două autospeciale de stingere și 28 de subofițeri

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În puțin timp, salvatorii au reușit să localizeze incendiul, însă după aproximativ trei ore a fost lichidat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Acoperișul anexei a ars pe o suprafață de 70 de metri pătrați, o terasă pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați și bunurile care se aflau în interios, însă și planșeul casei pe o suprafață de 100 de metri pătrați.

Focul s-a extins și la o locuință din vecinătate, dar prin intervenția promptă a pompierilor pagubele s-au limitat la aproximativ 10 metri pătrați din fațada casei.

Cauza probabilă de producere a incendiului, a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

Foto: ISU Delta

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.