Meniu tradiţional de Paşte pentru pacienții spitalelor din municipiul Constanța oferit de Arimex Comexim 2000

Știrile zilei
Și în acest an, chiar și în aceste condiții restrictive, reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepară hrana zilnică a pacienților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, secțiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța și la Spitalul CFR Constanța, vor pregăti un meniu tradițional de Paște, așa cum au făcut în fiecare an.
La cina de Paşte, pacienţii vor servi ceai Lipton cu lămâie, piept de pui la cuptor pe pat de cartofi gratinati cu brânză brie şi creamy blue, pulpe de pui la tavă şi cartofi grătinaţi, friptură de pui la cuptor cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi, mămăliguţă cu brânza de vaci şi smântână, mămăliguţă cu brânza telemea şi smântână, iar la desert – biscuiţi.
„Cu speranţă de îmbunătăţire şi înnoire spirituală a vieţii, de îmbogăţire în fapte bune, în lumina şi pacea sărbătorii Sfintelor Paşti, când Învierea Domnului Iisus Hristos revarsă peste oameni bogâţia iubirii lui Dumnezeu Cel Multmilostiv, când Dumnezeu coboară în suflet, iar sufletul urcă la Dumnezeu, cu pioşenie, înălţăm lampioane de rugi, pentru sănătatea, succesul, pacea şi mântuirea tuturor pacientilor internaţi şi a tuturor semenilor noştri. Mulţumim din nou echipelor Delaco Distribution SRL, Dobrogea SA , Selgros Cash &Carry, pentru grija şi sprijinul permanent acordat în îmbunătăţirea meniurilor pacienţilor internaţi“, a transmis Petre Preda, reprezentantul Arimex Comexim 200o SRL.
Citește și:
Un nou apel lansat de Asociația “Suflete Deschise” și SC Arimex Comexim 2000 SRL în luna martie