Armata Română
Armata Română
Ministrul Apărării a precizat la Digi 24 că pe linie preventivă există verificări la unităţile militare, urmare a cazului furtului de combustibil de la Baza Mihail Kogălniceanu. În urma anchetei, şapte militari români, acuzaţi de implicare în furtul a 7 tone de carburanţi, motorină şi kerosen, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Întrebat astăzi, la Digi24, dacă a dispus vreun control la nivel naţional în bazele militare urmare a cazului de la Baza Mihail Kogălniceanu, respectiv dacă există o verificare în curs pe acest subiect ministrul Angel Tîlvăr a precizat:

„Categoric. M-a preocupat acest lucru şi am avut discuţii (…) pe această temă pentru că este mai uşor să previi. (…) Deci, o bună cunoaştere a situaţiei ne ajută să luăm cele mai bune decizii „.

El a subliniat că i-ar plăcea să creadă că „bunul renume” al Armatei nu a fost afectat în urma cazului de la Kogălniceanu şi că lucrurile se vor elucida, iar cei vinovaţi vor plăti potrivit legii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Orice punere sub semnul întrebării a manierei de bună-credinţă cu care cineva îşi face datoria poate fi extinsă şi la nivelul categoriei căreia această persoană îi aparţine. Mie mi-ar plăcea să cred că astfel de incidente pe care le regret şi pe care le condamn cu toată tăria nu afectează bunul renume al Armatei române, bunul renume care a fost câştigat cu sacrificiu, cu sânge şi de-a lungul unor perioade de timp foarte lungi. Nu mă bucur că astfel de incidente apar şi în cazul Armatei române, am încredere că lucrurile se vor elucida, iar cei care au făcut aşa ceva vor primi ceea ce merită, ţinând seama de legile statului. Acest lucru este valabil şi pentru alte categorii sociale şi cred că aşa trebuie să stea lucrurile”, a declarat Tîlvăr.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Citește și:

Opt militari români de la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu”, REȚINUȚI pentru FURT de combustibil

(VIDEO) Au fost arestați cei 7 militari și un civil acuzați de furt de combustibil din baza militară Mihail Kogălniceanu

Cine sunt militarii care ar fi implicați în furtul de combustibil de la baza militară Mihail Kogălniceanu

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.