Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța
În cursul zilei de astăzi, pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii a fost publicat tabelul de numire a candidaților procurori înscriși la concursul de numirea în funcțiile de conducere la parchetele din țară, sesiunea august – noiembrie 2022.

Așa cum se arată în tabelul de mai jos, magistratul Viorel Gabriel Teliceanu, înscris în concurs pentru funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a obținut nota 9,14 la proiectul managerial și 7,80 la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, media sa finală fiind 8.470.


Viorel Gabriel Teliceanu a fost singurul candidat înscris la concurs, el asigurând și la acest moment funcția de prim-procuror al PT Constanța, ca urma a unei delegării primite de la Secția pentru Procurori a CSM.

De asemenea, Cristina Beatrice Pitrop, înscrisă la concurs pentru funcția de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit nota 7,82 la proiectul maangerial și nota 6.80 la testarea scrisă, media finală fiind 7,310.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ca și Viorel Gabriel Teliceanu, magistratul Cristina Beatrice Pitrop asigură în prezent funcția de conducere pentru care a candidat.

Citește și:

Președinți noi propuși în Tribunalul Constanța și Curtea de Apel Constanța

Preşedintele Tribunalului Constanţa se PENSIONEAZĂ

Președinta Secției penale a Tribunalului Constanța se pensionează

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța caută muncitor calificat. Află care sunt cerințele

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.