Radu Paraschivescu
Radu Paraschivescu
Scriitorul Radu Paraschivescu este așteptat, mâine, la Constanța, la lansarea celui mai recent volum“Podul Diavolului”, apărut la Editura Humanitas.

Întâlnirea cu publicul va avea loc de la orele 17.30, în Aula B a Universității Ovidiu, alături de binecunoscutul scriitor fiind profesorul Angelo Mitchievici. Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeţeană „Ioan N. Roman”, Universitatea Ovidius Constanța şi Editura Humanitas.

“Oricine poate să meargă vara la mare, nu e nicio vitejie. Interesant este s-o faci în martie. Prin urmare, marţi, 7 martie, o să lansez „Podul Diavolului” la Constanţa”, scrie Radu Paraschivescu pe Facebook.

“Podul Diavolului” este o aventură rural-urbană cu viraje, mistere si surprize. În același timp, romanul lui Radu Paraschivescu îl plimbă pe cititor prin culorile si aromele din Périgord, indiferent dacă e vorba de o peștera preistorică, un restaurant Michelin, o cetate străveche sau conacul unui baron ciudat, care își ia paharele de acasă când trebuie să bea ceva în oras, se arată în prefața volumului apărut la Editura Humanitas.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

RADU PARASCHIVESCU (n. 1960, București) trăiește în Balta Alba și se visează la Roma. După cum se autoportretizează, „Croiește articole pentru ziare și reviste, traduce romane, se ocupă cu hermeneutica ofsaidului în emisiuni de analiza fotbalistică și – mai rar decat i-ar plăcea – scrie cărți. Are câțiva prieteni francezi de nădejde (Millefeuilles, Plaisir Sucré, Macaron etc.), fără să-și tradat prima iubita: ciocolata de casă. Se îndrăgostește repede și-i trece greu. Detest clișeele, laptele și broccoli. A scris despre nesimțiți, Inès de Castro, Maradona și Caravaggio”.

Sursa foto: humanitas.ro

Podul diavolului
Podul diavolului
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.