Divorț Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Divorț Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, însă acuzații dure și reacții acide au fost lansate de fiecare dintre aceștia. Claudia Pătrășcanu s-a oferit să îi pună la dispoziție fostului ei soț casa din Agigea în care locuiește acum, cu cei doi copii.

Gabi Bădălău susține că i-ar achiziționa Claudiei Pătrășcanu și copiilor acestora un apartament în orice zonă din București. Acesta chiar i-ar oferi cântăreței bani, o mașină sau ar plăti serviciile unei bone pentru a o ajuta cu cei mici.

Gabi Bădălău anunță de asemenea, că ar exista și un motiv pentru care fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu refuză oferta de a veni în capitală. Acesta precizează că fosta sa soție și-ar reface viața cu un bărbat din județul Constanța, însurat.

Claudia Pătrășcanu a afirmat că nu are pe nimeni, însă are admiratori. Fostul soț al cântăreței neagă spusele acesteia, menționând că fosta lui soție ar vrea să îi facă numai rău, potrvit spynews.ro.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Claudia Pătrășcanu menționează că și-a găsit liniștea la Constanța și că îi face o ofertă fostului său soț. Aceasta vrea să îi pună la dispoziție casa din Agigea, în care locuiește momentan alături de cei doi copii ai săi.

Cântăreața și-a cumpărat deja o casă nouă în Constanța și urmează să se mute acolo, potrivit fanatik.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Divorț răsunător: O vedetă de la ProTv a fost părăsită de soț

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.