droguri
droguri
Un traficant de droguri din București a fost jefuit de doi colegi de breaslă după ce aceștia l-au amenințat cu o macetă. „Păgubitul” a sunat la poliție pentru a cere ajutorul. Cei doi i-au furat acestuia o anumită cantitate de droguri, aproape 6.000 de lei și câteva haine. Toți trei traficanții au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală au dispus sâmbătă reţinerea a trei inculpaţi, dintre care doi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, tâlhărie calificată şi complicitate la această infracţiune, iar cel de al treilea cercetat pentru infracţiunile de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că, în seara zilei de 8 februarie, în baza unei înţelegeri prealabile, primii doi inculpaţi şi un suspect (cercetat în lipsă), având asupra lor o armă albă (macetă), au pătruns prin escaladare şi efracţie (spargerea unui geam) în apartamentul situat în municipiul Bucureşti, locuit de cel de al treilea inculpat şi după ce l-au ameninţat cu acte de violenţă i-au sustras o cantitate de droguri de mare risc, suma de aproximativ 6.000 de lei, precum şi câteva obiecte vestimentare.

Pe parcursul cercetării la faţa locului, în apartamentul celui de al treilea inculpat au fost identificate şi ridicate cantităţi de droguri de risc şi mare risc deţinute de acesta în scopul comercializării (ketamină, comprimate care conţin ca substanţă activă alprazolam şi aproximativ 50 grame substanţă cristalină care conţine MDMA).

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Sâmbătă a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a celor trei inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Acţiunea a beneficiat de sprijin din partea poliţiştilor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi a fost realizată cu suportul jandarmilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Foto: DIICOT (Arhivă)

Citește și:

Un elev a fost prins când vindea droguri la școală: Avea asupra lui canabis, cântar, cagulă, boxuri și pumnale. Polițiștii l-au arestat

Au fost arestați doi traficanți din Constanța: Alimentau piața din județ cu droguri pentru toate „gusturile”

Traficanți de „marfă bună”: Doi dealeri de cocaină din Constanța au fost filați și prinși când vindeau droguri polițiștilor

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.