Păcănele
Păcănele
În această dimineață, un adolescent în vârstă de 19 ani și-a dat foc lângă un liceu, focul a fost stins de pompieri, însă tânărul a fost declarat decedat, scrie Antena3.ro.

Tânărul era elev al liceului din Râmnicu Vâlcea, lângă care și-a dat foc. El a recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Pompierii din Vâlcea au fost alertați înainte de ora 9:00 că o persoană și-a dat foc în zona Liceului Economic din Râmnicu Vâlcea.

Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului„, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Totodată, potrivit Observatornews.ro, tânărul a recurs la acest gest într-o zonă intens circulată din Râmnicu Vâlcea. Trecătorii și-au văzut liniștiți de drum, iar după două minute de la acțiunea acestuia, un martor a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, însă deja era prea târziu.

Surse: www.antena3.ro, www.observatornews.ro

Foto: Ilustrativ (www.unsplash.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.