Căutări ale salvatorilor
Căutări ale salvatorilor
Poliţiştii tulceni au deschis dosar penal în urma accidentului naval de pe Braţul Sfântu Gheorghe, în urma căruia doi bărbaţi au fost răniţi şi un altul a fost dat dispărut. Momentan, nu se cunoaște cauza accidentului naval.

La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că, în zona Murighiol, pe brațul Sfântu Gheorghe, două ambarcațiuni au fost implicate într-un accident și din zona producerii acestuia se auzeau strigăte de ajutor.

În urma coliziunii dintre cele două ambarcațiuni, acestea au ajuns la mal, dar conducătorul celei de-a doua nu se mai afla la bordul ambarcațiunii, fiind dat dispărut.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Județean Transporturi Navale Tulcea, polițiști din cadrul posturilor de poliție Mahmudia și reprezentanți ai Căpitaniei Tulcea, care au desfășurat activități de verificare, inclusiv pe timpul nopții.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Persoanele care se aflau la bordul primei ambarcațiuni au fost testate pentru alcool și substanțe interzise, rezutatele fiind negative.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane de pe prima ambarcațiune, acestea fiind preluate de o ambulanță și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Căutările sunt continuate pentru identificarea persoanei dispărute de pe cea de-a doua ambarcațiune.

Citește și:

(VIDEO) Accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe: O persoană este căutată în apă, iar alte două au ajuns la spital

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.