Economie la buget: Stere Hira desființează posturile de directori din cadrul RAEDPP Constanța

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de specialitate nr.3 din cadrul Consiliului Local Constanța au apărut astăzi mai multe proiecte de hotărâre care se vor regăsi pe ordinea suplimentară a ședinței ordinare care va avea loc mâine. Patru dintre acestea vizează activitatea Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

Printre acestea, există un proiect care vizează aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. Potrivit declarațiilor directorului Stere Hira, care a intervenit în cadrul ședinței Comsiei de specialitate, proiectul se referă la desființarea celor cinci posturi de director. Aceștia vor reveni pe posturile pe care le-au deținut anterior sau vor ocupa altele vacante.

„Atribuțiile directorilor au fost preluate de șefii de servicii ale regiei. Din 145 de posturi câte există acum, vom rămâne cu 131 după aprobarea acestui proiect de hotărâre”, spune directorul Stere Hira, completând că astfel a fost ridicată o presiune financiară mare asupra bugetului Regiei de aproximativ 40.000 de lei, lunar.

De asemenea, potrivit proiectului de hotărâre, fostele direcții din cadrul RAEDPP vor deveni Servicii.

Ședința Comisiei de Specialitate poate fi urmărită AICI

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar