Creșă
Autoritățile locale din Cobadin intenționează să construiască o creșă în localitate. În acest sens, la începutul lunii iunie 2022, au fost achiziționate serviciile de consultanță pentru întocmirea cererii de finantare și a anexelor necesare pentru proiect.

Contractul a fost predat către SC Top Management ING SRL pentru suma de 25.000 lei așa cum se arată în anunțul publicat pe SICAP, de cumpărare directă nr. DA30740513 din 2 iunie 2022.

Pe lângă întocmirea documentației necesare, societatea desemnată câștigătoare trebuie să se ocupe și de transmiterea cererii de finanțare și a documentelor anexate pe platforma digitală dedicată programului, de elaborarea răspunsurilor la eventuale solicitări de clarificări, revizuirea Cererii de Finanțare și a documentelor anexate, dacă este cazul. 

Pentru același proiect, Primăria Cobadin a cumpărat, tot prin achiziție directă și servicii de întocmire studiu geotehnic pentru creşă, contract ce va fi presatat, contra sumei de 4.000 de lei de către SC Geotech Dobrogea SRL.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ

Citește și:

O porțiune a unei străzi circulate din comuna Cobadin va fi reabilitată

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.