Patru proiecte la care Primăria Mihail Kogălniceanu a lucrat intens și care vizează renovarea energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale de pe raza localității au fost aprobate și vor primi finanțare. 

În cursul zilei de ieri, dar și în urmă cu o săptămână, site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost publicate listele cu proiectele care vor primi finanțare prin PNRR.

Astfel, potrivit listelor cu cererile de finanțare aprobate, Primăriei Mihail Kogălniceanu i-au fost selectate la finanțare pe Componenta C5 – Valul renovării patru proiecte ce vizează renovarea energetică a clădirilor multifamiliale situate pe raza localității după cum urmează:

Astfel, potrivit datelor, în cadrul primei etape a proiectului vor fi renovate blocurile A, A1, A2, B, B1, C7 și D8, valoarea fiind de 10.275.065,56 lei

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cel de-al doilea proiect, în valoare de 10.567.855,45 lei, vizează modernizarea blocurilor L1, L2, L3, L5, V1, V2, V3, V4, V5 și CK7.

În cadrul celui de-al patrulea proiect vor fi reabilitate energetic blocurile CK01, CK08, CK09, CK10 și CK11, valoarea totală a proiectului fiind de 9.137.289,30 lei.

Nu în ultimul rând, cel de-al patrulea proiect vizează modernizarea blocurilor CK13, CK14, CK15, TV1 și TV2, proiect care are o valoare de 9.370.851,72 lei.

Autoritățile locale transmit că proiectele pentru renovarea energetică a blocurilor F1, F9 si G10 sunt depuse în runda a doua de finanțare prin PNRR.

De asemenea, pentru restul blocurilor documentațiile sunt gata si vor fi depuse pe alte axe sau linii de finantare.

Citește și:

Comuna Mihail Kogălniceanu va avea sistem de monitorizare video a localității și stații de autobuz inteligente. Primăria a primit finanțare prin PNRR

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.