Bani
Bani
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța care va avea loc marți, 22 noiembrie 2022, se regăsește un proiect de hotărâre care vizează repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, ca urmare a rectificării bugetului de stat pe anul 2022. În total, Consiliul Județean Constanța alocă de această dată suma de 3.994.000 lei. Acesta este un proiect mult așteptat de autoritățile locale din județul Constanța încă din luna octombrie 2022.

Proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean din 22 noiembrie 2022, inițiat de președintele Consiliului județean Constanța, Mihai Lupu, s-a regăsit și pe ordinea a ședinței CJC din luna octombrie, însă din cauza unor discuții pe seama alocărilor, proiectul nu a trecut de votul consilierilor.

Spre bucuria autorităților locale din județul Constanța, proiectul privind repartizarea sumelor defalcate din T.V.A., pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile judetene si comunale, ca urmare a rectificarii bugetului de stat pe anul 2022, se află din nou pe ordinea de zi.

Din totalul UAT-urilor din județul Constanța, la repartizarea din această lună – cel mai probabil ultima din acest an, cea mai mare sumă va fi alocată Primăriei Năvodari. Există însă o justificare pentru această alocare de 800.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Consiliul Județean Constanța alocă acești bani Primăriei Năvodari care a reparat din bugetul propriu Podul dintre Corbu și Năvodari. Fiind vorba despre o investiție de inters județean s-a decis alocarea acestei sume din bugetul CJC.

Despre acest subiect ne-a vorbit președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în cadrul unui interviu acordat recent Ziarului Amprenta.

Potrivit datelor cuprinse în proiectul de hotărâre, 29 de primării din județul Constanța vor primi diferite sume de bani, în total 3.994.000 lei.

Majoritatea primăriilor au primit câte 150.000 de lei, dar sunt autorități locale, precum Deleni, Dobromir, Lumina, Mircea Vodă, Saraiu, Târgușor sau Tortomanu care vor primi câte 50.000 de lei.

Lista completă a sumelor primite de cele 29 de primării poate fi consultată mai jos: 

Proiectul trebuie mai întâi să treacă de votul consilierilor județeni.

Proiectul de hotărâre complet poate fi consultat mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Citește și:

(VIDEO) Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, despre relația cu primarii și candidatura la alegerile din 2024

(VIDEO) Mihai Lupu, bilanț la doi ani de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Constanța. Ce spune despre o nouă candidatură în 2024

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.