Orașul Ovidiu
Orașul Ovidiu
Primăria orașului Ovidiu scoate la licitație contractul care are vizează furnizarea de structuri plutitoare pe Lacul Sutghiol.

Autoritatea locală pune la bătaie suma de 517.000 lei, fără TVA, pentru un ansamblu de trei structuri plutitoare care va fi format din:

  • Ansamblu Ponton cu bord liber redus si pasarela de acces, pentru ambarcatiuni mici – o bucată
  • Ansamblu de pontoane acostare si pasarela de acces pentru ambarcatiuni cu motor – două bucăți

Termenul de furnizare si montaj al produselor solicitate este de maxim 90 de zile de la emiterea ordinului de livrare.

Achiziția structurilor plutitoare vine în sprijinul autorității contractante cu mai multe beneficii. Astfel, se va crea un loc de staționare permanentă în condiții de siguranță a ambarcațiunilor din lacul Siutghiol (zona Parc de recreere Ovidiu), se va asigura cu energie electrică și apă ambarcațiunile și se vor putea executa în siguranță manevrele plecare/acostare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 aprilie 2023, ora 15:00.

Fișa de date a achiziției poate fi consultată în cele ce urmează:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

În luna februarie 2023, Primăria orașului Ovidiu a scos la licitație un alt contract care viza achiziția echipamentelor de transport în cadrul proiectului ”Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu” SMIS 156440”. Mai exact, autoritatea locală din Ovidiu căuta un agent economic care, cu respectarea mai multor condiții stipulate în caietul de sarcini, va pune la dispoziție, contra unei sume de maxim 569.167,18 lei lei, o ambarcațiune tip ponton trimaran, două skijet-uri și un peridoc dublu.

UAT Oraș Ovidiu implementează conform contractului de finanțare proiectul ”Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu” SMIS 156440, Cod Proiect RO 21160822000119, finanțat prin Fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime, Obiectiv specific:- Promovarea creşterii economice, a incluziunii sociale, a creării de locuri de muncă şi sprijinirea inserţiei profesionale şi a mobilităţii forţei de muncă în cadrul comunităţilor costiere şi interioare care depind de pescuit şi de acvacultură, inclusiv diversificarea activităţilor din domeniul pescuitului şi al altor sectoare din economia zonei, Măsura 2.1” Promovarea și valorificarea produselor și a activităților specific zonei”, Obiectivul măsurii” Dezvoltarea durabilă a zonei pescărești prin asigurarea condițiilor pentru creșterea bunăstării și a coeziunii sociale și de respectarea mediului”.

Citește și:

Cu bani europeni, Primăria Ovidiu achiziționează trei ambarcațiuni de agrement destinate turiștilor și localnicilor amatori de pescuit sportiv

Primaria Ovidiu anunță începerea proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor) în orașul Ovidiu”

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.