Domeniu viță de vie județul Constanța
Domeniu viță de vie județul Constanța
Patru hale de producție de pe raza orașului Murfatlar vor fi modernizare și încă o clădire cu funcțiuni mixte fi construită de la zero, se arată într-o solicitare de emitere a acordului de mediul înregistrată la APM Constanța de către VIE VIN ANDRA SRL din Valu lui Traian, Domeniu viță de vie județul Constanțaprin administratorul său, Dumitru Banea. 

Societatea Vin Vie Andra SRL, cu sediul în comuna Valu lui Traian, Str. Viei 21, înființată în 2016, a primit de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța răspunsul cu privire la investiția pe care vrea să o relizeze pe raza orașului Murfatlar.

Ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din cadrul APM Constanța, din data de 12.10.2022, s-a decis ca proiectul ce va fi derulat de VIE VIN ANDRA SRL propus a fi amplasat în orașul Murfatlar, Calea București, nr. 2K – 2L – 2J, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Mai exact, pe amplasamentual analizat se află hale de producție vin care se vor reabilita și retehnologiza, și anume clădirile C3, C4, C8, C10.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Soluția, rezultată ca urmare a necesității expunerii, depozitării și comercializării produselor finite rezultate din procesul de producție, vizează realizarea unei clădiri adiacente clădirii de producție C3, având funcțiune mixtă și regim de înălțime P+1E.

Construcția denumită C1, se va racorda funcțional cu cea denumită C3, rezultând astfel spații cu funcțiuni de depozitare și circulații tehnice și de serviciu.

Suprafața totală a terenului este de 17.196 mp, iar cea construită la sol de 3.629,02 mp.

Potrivit datelor suprafața halei C1 este de 1.226 mp, a halei C4 – 32 mp, C8 – 894 mp și  C10 – 377 mp.

Potrivit datelor consultate pe site-ul listafirme.ro, în data de 29 octombrie 2022, VIE VIN ANDRA SRL fost înființată în 2016, ocupă Locul 1 în Top Afaceri Romania, localitatea Valu lui Traian, domeniul 0121: Cultivarea strugurilor și o are ca acționar unic pe Andra Ionela Mitroi. Domeniul de activitate al firmei este „Cultivarea strugurilor”. 

Datele financiare ale firmei, încă de la înființarea sa, pot fi consultate în cele ce urmează:

Vin Vie Andra SRL
Vin Vie Andra SRL

Citește și:

Domeniul Vlădoi din Murfatlar se extinde

Se caută director economic adjunct la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Murfatlar

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.