IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a oferit, în această dimineață Simonei Halep distincția eparhială a Arhiepiscopiei Tomisului pentru mireni “Crucea Sf. Ap. Andrei (a Dobrogei)”. 

Gestul este menit să pună în valoare personalitatea excepțională a tinerei sportive constănțene și să răsplătească modelul de dăruire și credință pe care Simona Halep îl aduce în atenția publicului, prin performanțe deosebită în lumea sportului.

“Simona Halep nu este un nume obișnuit, este un nume care și-a câștigat valoare prin credință, stăruință, prin toată osteneala. Sfântul Apostol Pavel vorbește atât de frumos despre cei care se întrec la jocuri și zice: dacă aceia aleargă pentru o cunună care se veștejește cu cât mai mult noi, creștinii, trebuie să alergăm pentru o cunună care nu se veștejește. Sper ca dvs. pe lângă această cunună, de cea mai bună tenismenă a lumii, veți primi și cununa cea mare. Pentru ca să aveți curaj să alergați și pentru cea dea doua cunună, cea neveștejită vă oferim Crucea Sfântului Apostol Andrei, Crucea Dobrogei. Ați cinstit Dobrogea toată și toată România, cum să nu vă cinstească și biserica?! Primiți din partea lui Dumnezeu toată dragostea și binecuvântarea, din partea bisericii distincția ca cea mai bună mărturisitoare a credinței strămoșești pe care o înfățișați tot timpul în competițiile pe care le aveți. Succesul dvs. este și succesul și cununa tuturor românilor”, a spus IPS Teodosie în cadrul ceremoniei.

Emoționată, Simona Halep a mulțumit Înalt Prea Sfinției Sale Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului pentru distincția primită. “Sunt onorată să vă cunosc și să primesc această distincție, mereu mă închin și cred în Dumnezeu pentru că fără ajutorul lui nu se poate face nimic. Doresc multă sănătate tuturor și să ne ajute Dumnezeu pe toți!”, a mai spus tenismena.

Ieri, într-un cadru academic, Simona Halep a primit din partea Universității “Ovidius” Constanța primul titlu de ambasador acordat de instituția de învățământ superior.

Citește și:

(Galerie Foto) Simona Halep a primit primul titlu de Ambasador al Universității “Ovidius” Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.