Mihai Lupu Ziua Dobrogei
Mihai Lupu Ziua Dobrogei
Ieri, 14 noiembrie, cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă, Consiliul Județean Constanța a oferit mai multor personalități dobrogene, plachete aniversare.
Ziua Dobrogei 2023, premiere
Ziua Dobrogei 2023, premiere

Președintele CJC, Mihai Lupu, a fost cel care a înmânat plăcuțele, în semn de recunoștință și respect față de contribuția valoroasă, următoarelor personalități: Gheorghe Hagi, Dorin Grecu Sasu, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară OCPI Constanța, Vasile Nicoară – directorul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța, prof. univ. dr. Mitică Pepi din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, Cristina Schipor – directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Constanța, Sorin Ciutureanu – directorul general al Oil Terminal SA, Excelența Sa Emre Yurdakul – Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa, Cristian Radu – primarul municipiului Mangalia, Nicolae Crețu – comandorul Bazei Aeriene 57 „Mihail Kogălniceanu” și Carmen Mocanu, redactor-șef al ziarului „Cuget Liber”.

Ziua Dobrogei 2023, premiere
Ziua Dobrogei 2023, premiere

“În momentele de sărbătoare, ar trebui să fim, mai mult decât oricând, uniți în jurul valorilor pe care le împărtășim și solidari în fața promisiunii de a construi un viitor mai bun pentru cetățenii județului nostru. Indiferent de afilierea politică sau de poziția oficială, suntem cu toții chemați să ne implicăm activ în susținerea și promovarea istoriei, bogățiilor naturale și umane ale județului Constanța.

Ziua Dobrogei 2023, premiere
Ziua Dobrogei 2023, premiere

Încă mai sunt oameni care se îndoiesc de ceea ce suntem noi, dobrogenii: o parte vitală a României și o poartă de acces în Europa.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dragii mei, Constanța nu este la marginea acestei țări, ci la intrarea în ea. Acest județ a oferit atât de multe valori, din toate domeniile de activitate. Avem turism, avem numeroase edificii culturale, avem monumente unice în lume, avem un potential uimitor de dezvoltare.

Ziua Dobrogei 2023, premiere
Ziua Dobrogei 2023, premiere

Față de aceste valori ar trebui să ne întrebăm cu toții, cum putem fi mai uniți și mai buni? Cum putem să punem în valoare istoria și bogățiile pe care ni le-a dat Dumnezeu? Cum putem să ne unim în jurul unui proiect de dezvoltare pe termen lung, pentru județul nostru?

Când vom înțelege toate aceste lucruri, vom reuși să aducem schimbarea pe care ne-o dorim cu toții pentru județul Constanța.

Ziua Dobrogei 2023, premiere
Ziua Dobrogei 2023, premiere

Le mulțumesc tuturor celor care au ales să sărbătorească Ziua Dobrogei, aici, la noi acasă. Nu în ultimul rând, felicitări din suflet oamenilor de valoare cărora am avut onoarea de a le înmâna aseară un mic gest simbolic, în semn de respect și recunoștință față de contribuția semnificativă la dezvoltarea acestei regiuni”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Ziua Dobrogei 2023, premiere
Ziua Dobrogei 2023, premiere

Evenimentul a avut loc, într-un cadru festiv, la restaurantul Grand Ballroom Melody din Mamaia.

Sursa: Consiliul Județean Constanța

Sursa foto: Consiliul Județean Constanța

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.