Plajă Mamaia
Plajă Mamaia
Legendary Pub SRL solicită Primăriei Constanța, prin certificatul de urbanism nr. 1490, din data de 25 mai 2023, efectuarea lucrărilor de desființare a amenajărilor de pe o plajă turistică din Mamaia.

Este vorba despre plaja situată în sectorul V, subsectorul 11, parcela 227278. Lucrările sunt autorizate conform autorizației de construcție nr. 1259/24.07.2015. Documentația are o valabilitate de 12 luni.

Certificatul de urbanism nr. 1490
Certificatul de urbanism nr. 1490

Autorizația de construcție nr. 1259 din data de 24 iulie 2015 a fost solicitată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral pentru societatea Legendary Pub SRL, cu scopul amenajării plajei turistice din Mamaia, sectorul V, subsectorul XI. Investiția era realizată de Legendary Pub SRL și Imprebild SRL.

Autorizație de construcție 1259
Autorizație de construcție 1259

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 25 mai 2023, Legendary Pub SRL a fost înființată în data de 15 februarie 2013 și are sediul în Mamaia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sorescu Anca Alexandra și Sorescu Cristina sunt administratorii, beneficiarii, dar și asociații firmei, fiecare deținând câte 50% din acțiuni.

Domeniul de activitate al societății este legat de „baruri și alte activități de servire a băuturilor”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Legendary Pub SRL a avut o cifră de afaceri de 145.785 de lei și doi angajați.

Cifră de afaceri Legendary Pub SRL
Cifră de afaceri Legendary Pub SRL

Firma este activ conectată direct cu societatea Tavi & Anca SRL.

De asemenea, Imprebild SRL, unul dintre investitorii privind lucrările de amenajare a plajei, conform autorizației de construcție nr. 1259 din anul 2015 este radiată. Administrator al acestei firme era Georgescu George. Asociații erau persoanele juridice Madgu Invest SRL și Florentina Investments SRL, fiecare deținând câte 50% din acțiuni. Beneficiar era cetățeanul italian Vestri Luca.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 25 mai 2023, în anul 2021, societatea a avut o cifră de afaceri de 3.008.062 de lei și 18 angajați.

Cifră de afaceri Imprebild SRL
Cifră de afaceri Imprebild SRL

Foto: Facebook Ovidiu Oprea

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Sezonul estival se apropie cu pași grăbiți: Încă o societate vrea să amenajeze un bar la malul mării

Legături cu fostul city manager al Constanței: O societate din Ialomița vrea să amenajeze un bar la malul mării

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.