strada Rapsodiei nr. 51 Constanța - Still Elite Investment SRL
strada Rapsodiei nr. 51 Constanța - Still Elite Investment SRL
Primăria Constanța a emis pe 11 ianuarie 2023 autorizația de construire pentru supraetajarea unui imobil situat pe strada Rapsodiei nr. 51, în municipiul Constanța. Beneficiarul proiectului este Still Elite Investments S.R.L., firmă al căre asociat unic pe Stila Goșu. 

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Primăriei Constanța, autorizația de construire este valabilă 24 de luni și vizează supraetajarea cu un nivel a imobilului de locuințe colective cu un regim de înălțime S+P+2E+M, de pe strada Rapsodiei nr. 51, autorizat cu autorizația de construire nr. 784/26.06.2018.

Pentru investiția de pe strada Rapsodiei, Stila Goșu a obținut de la Primăria Constanţa pe 10 octombrie 2014, certificatul de urbanism necesar construirii imobilului de pe strada Rapsodiei nr. 18, iată că municipalitatea a emis şi autorizaţia de construire în sprijinul acestui obiectiv. Ulterior a fost emisă autorizaţia de construire nr. 1354, cu obiectul „Modificare proiect în curs de execuţie «Construire imobil» prin «Supraetajare cu încă un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată a imobilului“. 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În prezent, investitorul Stila Goșu derulează o investiție pe strada Lahovari nr. 152, o locuință S+P+2E cu funcțiunea complementară de spațiu comercial/birou. Pentru această investiție, Primăria Constanța elibera pe 9 martie 2022, autorizația de construire, însă lucrările au început la finele lunii mai, pe 23 mai. Termenul de execuție este de 36 de luni, lucrările urmând a fi gata pe 23 mai 2025.

Cu privire la acest proiect, Stila Goșu a trebuit să facă anumite alipiri de terenuri.

Astfel, în 2017, Primăria Constanţa elibera Certificatul de urbanism nr. 86 pentru „Desfiinţare imobil Corp C1, suprafaţă 62 mp“, de pe strada Ion Lahovari (fostă Costache Burcă) nr. 152, şi Certificatul de urbanism nr. 87 pentru „Desfiinţare imobil Corp C1 – suprafaţă 53 mp şi Corp C2 – suprafaţă 18 mp“, de pe strada Ioan D. Chirescu (Dumitru Donciu) nr. 2A din Constanţa.

După demolarea construcţiilor existente pe cele două terenuri pe care le deţine, Stila Goşu a unit cele două proprietăţi și a obţinut ulterior Certificatul de urbanism nr. 88 pentru proiectul „Alipire două terenuri, teren = 160 mp şi teren 2 = 171 mp, suprafaţa totală = 331 mp“, pe strada Ion Lahovari (Costache Burcă) nr. 152 din Constanţa.

Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța i-a respins lui Stila Goșu în cadrul ședinței de 25 ianuarie 2021 Planul Urbanistic Zonal pentru investiția de pe strada Lahovari din municipiu.

La această investiție lucrările sunt în toi.

Iar ceasta nu este singura investiție pe care o derulează Stila Goșu în municipiul Constanța.

În 2020, investitorul a obținut mai multe certificate de urbanism de la Primăria Constanța, pentru reparații și supraetajare imobil de pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, modificări la o investiție de pe strada Unirii și supraetajări ale unor imobilele de pe strada Rapsodiei și Moldovei.

De asemenea, pe 22 februarie 2021 Stila Goșu primea un certificat de urbanism care viza elaborarea unui PUZ pentru o investiție pe strada Alexandru cel Bun nr. 3.

Potrivit listafirme.ro, site consultat în data de 11 ianuarie 2023, Still Elite Investment SRL a fost înființată pe 22 mai 2017 și are sediul pe strada Moldovei, numărul 14 în Constanța. Unic administrator și asociat este Stila Goșu.

Datoriile firmei în 2020 au fost de 3.568.593 de lei, iar din 2017 până în 2020 firma nu a raportat cifră de afaceri.

Still Elite Investment SRL
Still Elite Investment SRL
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.