Casa Albastră - Constanța
Casa Albastră - Constanța
Casa Albastră Servicii Funerare S.R.L., fosta societate PROXIMUS ANDREMAR S.R.L. din Constanța, societate deținută de Marius Romeo Buculeasa intenționează să construiască un restaurant pe strada Labirint din municipiul Constanța. Societatea  prestează servicii funerare în municipiul Constanța de mulți ani, fiind cunoscută sub denumirea de „Casa Albastră”.

În acest sens, firma a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitarea pentru emiterea acordului de mediu în vederea construirii unei unități de alimentație publică resturant S+P+2E pe strada Labirint, nr. 53, lot 4.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la Casa Albastră Servicii Funerare S.R.L. cu sediul în Constanța, strada Labirint, nr. 51.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Fosta Proximus Andremar SRL din Constanţa va înființa, de asemenea, și un nou cimitir în municipiul Constanța, pe un teren de cinci hectare, situat la ieşirea din municipiul Constanţa, pe drumul spre satul Poiana din orașul Ovidiu, în apropierea zonei târgului de legume – fructe.

Amplasamentul pe care se dorește a se amenaja noul cimitir se află în zona delimitată de DN3C, DE611 și DE, mai precis varianta spre orașul Ovidiu.

Cimitirul va cuprinde atât cripte subterane cât şi construcţii supraterane pentru cripte, columbar, osuar, spaţii pentru servicii funerare şi spaţii pentru ceremonii funerare – capele, case mortuare, case funerare.

Firma care realizează investițiile mai sus amintite a fost înființată în 1998, îl are ca unic acționar pe Marius Romeo Buculeasa și are ca obiect „Activități de pompe funebre și similare„.

În 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri de 2.445.021 lei, la jumătate față de 2021, și 14 angajați.

Casa Albastră Servicii Funerare SRL
Casa Albastră Servicii Funerare SRL
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Înființarea unui nou cimitir în municipiul Constanța, pe ultima sută de metri. Consiliul Local aprobă PUZ-ul investiției

La 12 ani de când gardul Cimitirului Central a căzut peste o persoană și a omorât-o, Primăria face demersuri pentru desființarea și construirea unuia nou

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, anunță demararea cartografierii digitale a celor șase cimitire ce aparțin municipalității

Noul cimitir musulman din municipiul Constanța a devenit OFICIAL funcțional

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.