Ariana Dudună
Ariana Dudună
Președinta Asociației Elevilor din Constanța, Ariana Dudună, semnalează, pe pagina de socializare, că proiectul noii legi a salarizării ar fi trebuit „să fie postat pe site în data de 15 iulie. A trecut deja 15 august și nu se aude încă nimic”. 

„Pe calendarul anunțat de Guvern în timpul grevei profesorilor, proiectul noii legi a salarizării trebuia să fie postat pe site în data de 15 iulie. A trecut deja 15 august și nu se aude încă nimic. Ministerul Muncii a transmis Sindicatului Europol săptămâna trecută că nu există niciun proiect scris”, potrivit Arianei Dudună.

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii, a declarat pentru Edupedu.ro că draftul de lege se află în analiză.

Redăm mesajul Arianei Dudună:

Guvernul vrea să vă dea țeapă – episodul 2

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pe calendarul anunțat de Guvern în timpul grevei profesorilor, proiectul noii legi a salarizării trebuia să fie postat pe site în data de 15 iulie. A trecut deja 15 august și nu se aude încă nimic. Ministerul Muncii a transmis Sindicatului Europol săptămâna trecută că nu există niciun proiect scris.

La 1 septembrie trebuia să intre în Parlament proiectul: în ritmul acesta, nu va intra nici măcar până la 1 octombrie. Legea responsabilității fiscal bugetare spune că salariile vor trebui plafonate.

Dragi profesori, de ce acceptați să fiți mințiți? De ce lăsați guvernanții să își bată joc de dumneavoastră? #eleviisuntcuvoi”.

Potrivit edupedu.ro, noua lege a salarizării încă nu este gata, deși oficialii le-au promis profesorilor că draftul va fi finalizat până la data de 15 iulie.

Citește și:

Elevii pot primi până la 3.000 de lei începând din anul școlar 2023 – 2023. DISPAR două tipuri de burse 

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.