Ședință importantă la PNL. Se discută lista pentru europarlamentare

Astăzi, PNL-iștii s-au întâlnit pentru a discuta lista cu candidați la alegerile europarlamentare. Și-au depus candidaturi grei ai PNL precum Vasile Blaga, Crin Antonescu, dar și Alina Gorghiu.

Conform România TV, de la ședința de astăzi a absentat Crin Antonescu, despre care aceeași sursă spune că este favorit pentru a deschide lista PNL la europarlamentare.

Fostul copreşedinte al PNL, Vasile Blaga, a declarat că ar putea contribui în calitate de europarlamentar în grupul PPE la “destule lucruri bune pentru România”, afirmând că are “o anumită experienţă”.

Fiind întrebat de ce lideri importanţi ai partidului, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Crin Antonescu, Alina Gorghiu, doresc să candideze la europarlamentare, Blaga a spus: “Asta nu înseamnă că nu poţi ajuta partidul în permanenţă, eu ştiu că europarlamentari au susţinut din greu şi campania prezidenţială şi campania pentru alegerile generale, deci asta nu e nicio problemă. (…) Pe de altă parte, eu cred că sunt oameni cu foarte multă experienţă care pot spun multe lucruri la Bruxelles”, a afirmat Blaga, joi, la Parlament, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, întrebat de ce s-a decis să candideze pentru alegerile europarlamentare.

Sursa: www.romaniatv.ro

Citește și:

Conducerea PNL a modificat procedura depunerii candidaturilor pentru alegerile europarlamentare

PNL a stabilit: Cum şi când vor fi stabiliţi candidaţii pentru alegerile europarlamentare

S-a decis data alegerilor europarlamentare din 2019

PNL Constanța încotro?! Septimiu Bourceanu:„De multe ori PNL pare deconectat de propriul electorat”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.