Sorin Grindeanu - Felix Stroe - Horia Țuțuianu
Sorin Grindeanu - Felix Stroe - Horia Țuțuianu
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Prezent astăzi la Constanța pentru a verifica stadiul lucrărilor la liniile de cale ferată din Portul Constanța, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost întrebat când se vor organiza alegeri în filiala județeană a PSD Constanța. Se cunoaște faptul că anul acesta, la nivelul întregii țări, trebuie să se aleagă noi structuri de conducere, Constanța fiind una dintre filialele de la care ne putem aștepta la surprize. 

Fotoliul de președinte al Organizației Județene a PSD Constanța, deținut în prezent și de mai mulți ani, de actualul senator Felix Stroe, este râvnit și de alți colegi de-ai săi mai tineri. Chiar deputatul Horia Marius Țuțuianu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, și-a declarat recent intenția de a candida pentru șefia partidului. Acesta și-a argumentat luarea acestei decizii prin faptul că organizația are nevoie de un suflu nou.

Tergiversarea organizării alegerilor în cadrul filialelor perdante, așa cum este cazul filialei județene Constanța, nu poate să fie decât în avantajul actualilor lideri.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astăzi, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, prezent la Constanța a precizat că un calendar al alegerilor la nivelul filialelor județene va fi stabilit la finalul lunii august, în cadrul Comitetului Politic Național al partidului, care se va întruni la Constanța:

„Prima dată vom da drumul la alegeri în organizațiile care au câștigat alegerile. Constanța nu e din păcate printre județele unde PSD a câștigat alegerile în 2020, asta nu înseamnă că nu trebuie să le câștige în 2024. Calendarul pentru organizațiile unde nu s-au câștigat alegerile va fi hotărât tot printr-o decizie a Comitetului Politic Național, iar prima ședință o să o avem tot în județ, la dumneavoastră, la sfârșitul lunii august, împreună cu toate grupurile parlamentare. Probabil că atunci vor fi luate și deciziile legate și de calendarul în organizațiile de tip Constanța”, a precizat Grindeanu.

„Competiția este tot timpul generatoare de progres”, a mai spus prim vicepreședintele PSD, după ce reporterul Ziarului Amprenta i-a adus la cunoștință intenția deputatului Horia Marius Țuțuianu de a candida la șefia Organizației Județene a PSD Constanța.

Grindeanu a mai precizat că, așa cum se întâmplă la fiecare vizită de lucru pe care o face la Constanța, și acum se va întâlni cu colegii săi: „De fiecare dată când m-am aflat la Constanța, m-am întâlnit cu colegii mei, fie că sunt parlamentari, fie că nu”.

Citește și:

Se ascut săbiile în PSD Constanța: Deputatul Horia Țuțuianu ar vrea la șefia partidului, dar îi face cu ochiul și Primăria Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.