Cetățeni străini
Cetățeni străini
Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Vărșand și Nădlac II au depistat 46 de cetăţeni din Siria, Nepal, Sri Lanka și Bangladesh.

Cetățenii descoperiți au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Aceștia erau ascunşi în două automarfare încărcate cu detergenți și bare metalice.

La data de 05 noiembrie 2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un cetățean turc s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară. Acesta se afla la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia.

Bărbatul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, bare metalice, pe ruta Turcia – Polonia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 38 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cetățeni din Sri Lanka, Bangladesh și Nepal

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra unui automarfar condus de un cetăţean român.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au descoperit, în lăzile laterale ale semiremorcii,opt cetăţeni străini. În cadrul verificărilor preliminare, colegii noștri au stabilit faptul că sunt cetățeni din Sri Lanka, Bangladesh și Nepal, cu vârste cuprinse între 22 şi 41 de ani.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.