Veste de salvare
Veste de salvare
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind organizarea unei licitații în vederea furnizării unor mai multe tipuri de veste de salvare.

Astfel, se vor achiziționa, în două loturi veste de salvare de training tip aviatic”.

În Lotul 1 se vor cumpăra veste de salvare tip aviatic Training Shark LAP Lifejacket Air Pocket Plus cu EBS, iar în Lotul 2 – Hallo Training Lifejacket with CA – EBS.

Echipamentele sunt necesare personalului propriu și cursanților Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, în vederea realizării protecției adecvate desfășurării cursurilor în condiții de siguranță, conform reglementărilor în vigoare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Valoarea estimată a contractului ajunge până la 773.000 de lei, adică aproximativ la 158.143 de euro. În Lotul 1 se vor achiziționa produse în valoare de 316.000 lei fără TVA, iar Lotul 475.000 lei fără TVA.

Termenul limită până la care orice operator economic, interesat de participarea la procedura de achiziție publică are dreptul de a solicita clarificări sau informații în legătură cu documentația de atribuire este cu 10 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 decembrie 2022, ora 15:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi.

De asemenea, ofertantul trebuie să își mențină ofera valabilă până la data de 15 martie 2023.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.