George Scupra, primarul orașului Ovidiu
George Scupra, primarul orașului Ovidiu
Numele primarului orașului Ovidiu, George Scupra, ca și potențial candidat la șefia  Consiliului Județean Constanța la alegerile din 2024, a fost vehiculat intens în ultimele luni în spațiul public. Acesta nu a negat în nicio discuție că nu ar fi interesat de o candidatură la CJC. În cadrul unui interviu acordat recent Ziarului Amprenta, primarul orașului Ovidiu ne-a declarat că prioritatea sa, la acest moment, este Ovidiu și că, până la alegerile din septembrie 2024 mai este cale lungă. Ceea ce înseamnă că oricând opțiunile se pot schimba.

„Eu personal îmi doresc să merg mai departe, sigur, dacă voi avea susținerea locuitorilor și dacă voi putea să implementez proiectele. Proiectele actuale și cele viitoare pe care le semnăm nu înseamnă dezvoltarea localității pe un an – doi.

Noi am gândit proiecte pentru următorii șapte – zece ani. Ele se vor vedea gratual, etapizat. Îmi doresc un nou mandat dacă voi face treabă și dacă voi avea susținerea echipei și a locuitorilor probabil că voi merge mai departe„, ne-a declarat primarul George Scupra.

Edilul a menționat că într-adevăr numele său a fost inclus într-un sondaj alături de cele ale altor colegi din partid cu notorietate și potențial electoral pe care nu s-a ferit să îi menționeze, declarându-și sprijinul pentru oricare dintre cei care va fi desemnat, la un moment dat, candidat pentru șefia Consiliului Județean Constanța:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cuvântul potrivit nu este dacă mă pregătesc, sunt pregătit!

Consider că sunt pregătit din acest punct de vedere și sunt și alți colegi pregătiți, nu aceasta este problema.

În acest moment noi avem un președinte de Consiliu Județean. Unii spun că a confirmat, alții că nu a confirmat, sunt discuții în această zonă, dar acum avem președinte al Consiliului Județean.

Dacă nu vom avea, din diverse motive – se va retrage sau nu va avea susținerea partidului, atunci este altă discuție. Sunt alți colegi care sunt pregătiți și inclusiv eu sunt pregătit să îmi asum acest rol, dar nu este o prioritate pentru mine.

Prioritatea mea rămâne tot Ovidiu pentru că sunt ovidian, aici am pus suflet. Să vedem cum sunt alegerile, care sunt condițiile, dacă avem alianță, dacă mai avem candidat … A fost o primă discuție în partid, au fost măsurați și sondați cât de bine sau rău stau. Mai mult cred că este prematur.

Avem resursa necesară: este domnul prefect, sunt alți primari – colegul de la valu lui Traian, eu pot să-mi asum acest rol … nu aceasta este problema, ci noi să decidem intern cum este mai bine pentru echipă și pentru județ.

Sunt multe lucruri de făcut pentru județ și trebuie să ne luptăm mai mult pentru accesarea fondurilor europene, iar o strategie unitară a CJC, a Primăriei Constanța și a primăriilor în general este nevoie de o abordare unitară mult mai serioasă, a explicat primarul orașului Ovidiu.

O decizie referitoare la viitorul candidat al PNL la Consiliul Județean Constanța va fi luată de Biroul Permanent Județean în viitor, iar rolul primarilor în BPJ este decisiv.

Fragmentul din interviul pe care primarul orașului Ovidiu ni l-a acordat, în care am discutat cu domnia sa despre acest subiect, îl puteți vedea mai jos:

Citește și:

(VIDEO) Din această vară, Primăria Ovidiu va oferi locuitorilor plimbări gratuite pe Lacul Siutghiol cu un catamaran ce va intra în dotarea autorității locale

Pachete cu cărți oferite de Primăria Ovidiu tuturor profesorilor de la școlile și grădinițele din oraș, de ziua poetului patron spiritual al orașului

(VIDEO) Grădinița „Zig-Zag” din Ovidiu va intra în reabilitare în două săptămâni. Unde vor fi mutați prichindeii în perioada desfășurării lucrărilor

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.