Unul dintre acționarii societății care realizează construiește în Palazu Mare ansamblul rezidențial Mobipark City Towers a obținut recent de la Primăria Constanța autorizațiile de desființare a mai multor imobile situate pe strada Democrației din Constanța, zona Confort Urban. Nu este exclus ca în locul locuințelor ce vor fi demolate să se ridice un complex rezidențial. 

Mai exact, Mobiparts SRL intenționează să demoleze trei imobile cu regim de înălțime parter și P+1E, dar o anexă anexe. Mai exact, vor fi desființate imobilele de la adresele: Democrației nr. 10, Democrației nr. 11, Democrației nr. 13, lot 1.

Într-un alt certificat de urbanism de demolare valabil tot 12 luni nu este evidențiată adresa.

Mobiparts SRL desfiintare imobile

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mobiparts SRL desfiintare imobileO altă firmă din trust, Mobipark SRL este care construieşte în Palazu Mare ansamblul rezidențial Mobipark City Towers, societate care îi are ca asociaţi pe Bogdan Cioroianu, Ion Boni şi Daniel-Ion Cărămidă Daniel-Ion.

Mobiparts SRL îi are ca asociați pe Tamina Antonia Cioroianu și Bogdan Cioroianu, acesta din urmă fiind și administratorul societății. Firma are sediul la o adresă apropiată de cele la care se află imobilele ce vor fi demolate, mai exact, pe strada Democrației nr. 8.

MOBIPARTS SRL
MOBIPARTS SRL

Citește și:

Constanța imobiliară: cine construiește și ce ansambluri rezidențiale răsar la malul mării

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.