Strada Edmond Deda - zona Compozitori Constanța
Strada Edmond Deda - zona Compozitori Constanța
Primăria Constanța a postat astăzi, pe site-ul instituției, un anunț de consultare pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu în vederea construirii de către Sorin Iacob a unui imobil de locuințe colective cu un regim de înălțime P+2E+M. Imobilul va fi ridicat în Zona Compozitorilor, pe lotul 74, pe strada Edmond Deda, pe un teren liber de construcții. 

PUD-ul urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului, în vederea stabilirii condițiilor de realizare a imobilului. 

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentațiilor disponibile online pe site-ul primăriei municipiului Constanța, în perioada 9 – 24 ianuarie 2023.

Planul Urbanistic de Detaliu a fost elaborat de ED COM’96 SRL.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Terenul care a generat studiul are suprafața de 300 mp și este proprietatea privată a lui Iacob Sorin și Iacob Ionela-Cristina, conform contract de vânzare – cumpărare nr. 2497/06.07.2016.

Pentru imobil, Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 1025 din 30.03.2021, prin care se înștiințează că regulamentul de construire va fi realizat în baza unui PUD care va stabili posibilitățile de construire pe lot, reglementările accesurilor și al retragerilor.

Principala arteră de circulație din zona este strada Baba Novac, în partea de Nord și bulevardul Aurel Vlaicu în partea de est a amplasamentului studiat prin PUD.

Accesul auto la amplasament se realizează prin următorul traseu: din strada Baba Novac prin strada Constantin Bobescu până la intersecția cu strada Edmond Deda, apoi pe strada Edmond Deda până la amplasament.

PUD Iacob Sorin și Iacob Ionela Cristina
PUD Iacob Sorin și Iacob Ionela Cristina

Comisia tehnică de amenajare a teritoriului şi urbanism din cadrul Primăriei Constanța a discutat proiectul – etapa demarare  consultare publică – în cadrul ședinței din data de 23.06.2022.

Documentul complet al PUD-ului poate fi consultat în cele ce urmează:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.